Transparant rolluik

Biedt een onbelemmerd doorzicht van 85 %.

Een transparant rolluik biedt goede beveiliging tegen inbraak en vandalisme, heeft een zeer elegante uitstraling en biedt een onbelemmerd doorzicht van 85 %. Dit maakt deze rolluiken zeer geschikt als fraaie afsluiting van winkel, winkelpui, doorgang of etalage. Ook worden deze transparante rolluiken steeds vaker toegepast in ziekenhuizen, kantoren en overheidsinstellingen om een balie of receptie goed af te schermen en te beveiligen.

Meer informatie?

085-0601788

Impressie

transparant rolluik

Rolluiken en Deuren Specialist inbraak vertragend rolluik transparant

Rolluiken en Deuren Specialist inbraak vertragend transparant rolluik 5 mm

Rolluiken en Deuren Specialist inbraak vertragend transparant rolluiken 6 mm

Productinformatie

 

Een transparant rolluik is een gesloten rolluik met maximaal doorzicht, een pantser van  5 mm of 6 mm polycarbonaat en een aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel draait. Het pantser rolt daardoor vrijwel geluidloos op en heeft een zeer kleine oprol diameter. De onderzijde van het pantser heeft een dubbelwandig aluminium profiel met een rubberen stootband. Het pantser wordt direct op de as gemonteerd en kan in twee kwaliteiten worden geleverd, standaard of kraswerende kwaliteit.

Het onbelemmerd doorzicht van een transparant rolluik bedraagt 85% en het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geleiders, welke zijn voorzien van PVC geleidestrips. De beveiligings klasse is bouwkundig ZWAAR en getest volgens de NEN 5096. Matrix klasse 3.

De rolluiken kunnen worden voorzien van zowel nood handbediening als valbeveiliging en kunnen worden gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie. Het rolluik kan tevens worden voorzien van een omkasting met een vooronderbak, een deksel die zowel boven als achter kan worden gebruikt. Tenslotte zijn er meerdere mogelijkheden om het rolluik aan te sturen, zoals drukknopschakelaar, sleutelschakelaar of afstandsbediening in combinatie met onderlatbeveiliging.

LEAFLET

TRANS 5 mm

LEAFLET

TRANS 6 mm

Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?