Snelloopdeuren

Duurzaam, veilig en scherp geprijsd.

Snelloopdeuren worden ook wel snelrolpoorten of snelroldeuren genoemd. Snelloopdeuren zijn vooral geschikt voor drukke doorgangen waar veiligheid en een constante temperatuur belangrijk zijn. Ze worden vooral toegepast in de detailhandel, voedingsmiddelenindustrie, logistieke bedrijven en cleanrooms. Wij geven u graag een vrijblijvend en merkonafhankelijk advies.

Meer informatie?

085-0601788

Snelloopdeuren bestaan in de basis uit een doek dat wordt aangedreven door een motor op hoge snelheid. Ze zijn afhankelijk van het type geschikt voor alleen binnen gebruik of buitengebruik. De deur is energiebesparend, sluit goed af en kan op meerdere manieren worden bediend.

Er zijn deuren met een frame gemoffeld in kleur van gegalvaniseerd staal of roestvrij staal, met of zonder flexibele onderbalk of frequentie geregelde motor.

Ook een brandwerende snelloopdeur, inbraakwerende snelloopdeur en een geïsoleerd doek voor grotere temperatuurverschillen behoren tot de mogelijkheden. Tevens kan het doek worden voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of full color print.

Voor ruimtes waar optimale steriliteit is vereist, wordt de frequentie geregelde motor volledig weggewerkt in de deur. Het doek is 1.300 gram/m² en optioneel is een antistatische doek leverbaar van 1.700 gram/m². Deze is FDA gecertificeerd en kan optioneel worden voorzien van een zichtsectie.

Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?