Stalen rolluik

Voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen van klasse 3 van NEN 5096:2007.

Een stalen rolluik kan dagelijk sworden gebruikt als (oprolbare) afsluiting, is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage voor winkelbedrijven, kantoorgebouwen en objectbeveiliging en is uitstekend toe te passen als beveiliging tegen inbraak en/of vandalisme. Voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen van klasse 3 van NEN 5096:2007.

Meer informatie?

085-0601788

Impressie

 

rolluik staaldicht

rolluik verzinkt staal

stalen rolluik

staaldicht rolluik

Productinformatie

 

Een staaldicht rolluik is een inbraakwerend rolluik, dat standaard is voorzien van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, stalen of aluminium, bolvormige, koud gerolvormde lamellen. Het pantser van een staaldicht rolluik is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst, voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Dit type rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.

 

Het stalen rolluik is in verschillende uitvoeringen leverbaar, afhankelijk van de hoogte en de dikte van de lamellen en wordt standaard voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Bij bijzondere toepassingen, zoals een grote afmeting of hoge gebruiksfrequentie, kan gekozen worden voor een uitvoering met een 400 V opsteekaandrijving of 400 V kettingwielaandrijving. De lamellen kunnen worden voorzien van stansgaten die voor doorzicht en ventilatie zorgen.  Per onderdeel kan het stalen rolluik worden voorzien van poedercoating in elke gewenste RAL-kleur.

 

Tenslotte zijn er verschillende mogelijkheden om het rolluik aan te sturen, zoals drukknop schakelaar, sleutel schakelaar of afstandsbediening, inclusief onderlat beveiliging. Ook  kan het rolluik worden voorzien van noodhandbediening (plaatsing van een externe handslinger direct op de motor, zodat het rolluik indien nodig handmatig kan worden bediend) en/of noodstroom voorziening. Hierbij wordt een aparte accu geplaatst. Mocht de stroom onverhoopt uitvallen, dan heeft deze accu voldoende capaciteit om het rolluik te openen of te sluiten.

Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?