Stalen roldeur

Zeer geschikt voor doorgangen die intensief worden gebruikt.

Vanwege de ruimtebesparende roltechniek en het sterke roldeur pantser zijn deze roldeuren zeer geschikt voor hoge en vooral brede openingen die intensief worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld in bedrijfshallen en distributiecentra. Ook is deze roldeur, vanwege warmte-isolatie en geluid reducering, ook zeer geschikt in een industriële omgeving.

Meer informatie?

085-0601788

Impressie

 

Productinformatie

 

Een stalen roldeur is standaard voorzien van staal verzinkte geleiders en een los bewegingsstel. Het pantser is opgebouwd uit dubbelwandig geïsoleerde stalen bolvormige lamellen. Deze lamellen kunnen worden voorzien van beglazing of ventilatieroosters. Door de speciale vorm van de lamellen is er zeer weinig bovenruimte nodig en dankzij flexibele uitvoeringsvarianten kan ook in moeilijke ruimtelijke situaties worden voldaan aan individuele eisen.

De dubbelwandige stalen lamellen zijn voorzien van CFK vrije PUR-schuim en een beschermende toplaag. Standaard worden de roldeuren voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. De pantsers zijn aan aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst, voorzien van een rubberen afsluitprofiel. De lamellen zijn leverbaar in enkele RAL kleuren. Tevens kunnen de roldeuren worden voorzien van nood handbediening (plaatsing van een externe handslinger direct op de buismotor) en/of noodstroomvoorziening (plaatsing van een accu).

Tenslotte zijn er meerdere mogelijkheden om de roldeuren aan te sturen, zoals drukknopschakelaar, sleutelschakelaar of afstandsbediening in combinatie met onderlatbeveiliging. De keuze voor de juiste bediening wordt mede bepaald door het risico en het aantal gebruikers.

Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?