Perfo rolluik

Biedt beveiliging in ieder situatie tegen inbraak en/of vandalisme.

Een inbraakvertragend perfo rolluik ofwel geperforeerd rolluik biedt beveiliging in ieder situatie tegen inbraak en/of vandalisme. Deze rolluiken zijn uitermate geschikt voor buitenmontage omdat dit type rolluik voldoet aan alle eisen die de verzekeraars stellen. Door geperforeerde openingen ontstaat een zogenoemd ‘screen-effect’ dat zorgt voor een visueel doorzicht.

Meer informatie?

085-0601788

Impressie

Rolluiken-en-Deuren-Specialist-rolluik-geperforeerd

Rolluiken-en-Deuren-Specialist-geperforeerde-rolluiken

Rolluiken-en-Deuren-Specialist-perfo-rolluik

Rolluiken-en-Deurenspecialist-perfo-rolluik

Productinformatie

 

Een Perfo rolluik is vervaardigd uit verzinkt stalen lamellen die zijn voorzien van geperforeerde openingen. Hierdoor ontstaat een zogenoemd ‘screen-effect’ dat zorgt voor een visueel doorzicht. Door poedercoating toe te passen in een donkere kleur – en de ruimte achter het rolluik optimaal te verlichten- kan een  visueel doorzicht van maar liefst 70% worden gecreëerd, hetgeen de overheidsinstanties vaak ook eisen. Deze percentages verschillen per gemeente. Deze geperforeerde rolluiken kunnen zowel binnen als buiten worden gemonteerd en voldoen in aangepaste vorm aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.
Het Perfo rolluik is voorzien van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser van dit rolluik is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen voorzien van perforatie. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.  

Standaard worden de rolluiken voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. De rolluiken kunnen worden voorzien van zowel nood handbediening als val beveiliging en worden gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie. Het rolluik kan tevens worden voorzien van een omkasting met een vooronderbak, een deksel die zowel boven als achter gebruikt kan worden. Tevens zijn er diverse nabewerkingen mogelijk zoals onder andere poeder coating in RAL kleur en uitvoering in RVS. Tenslotte zijn er verschillende mogelijkheden om het rolluik aan te sturen, zoals drukknop schakelaar, sleutel schakelaar of afstandsbediening in combinatie met onderlat beveiliging.

Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?