Open rolhek

Zeer geschikt voor zowel montage aan binnenzijde als buitenzijde.

Een rolhek is een inbraakwerend oprolbaar hek en is er in verschillende uitvoeringen; buis-, draad- en strip rolhekken met ieder hun eigen kenmerken. Dit type rolluik kan aan de binnen en buitenzijde worden gemonteerd en wordt vooral gebruikt ter beveiliging  van winkels, etalages, winkelcentra, doorgangen, magazijnen en parkeergarages.

Meer informatie?

085-0601788

Impressie

buis rolhek

info rolhek

juweliershek

buisrolhek

Buis rolhek

Een stalen buisrolhek biedt beveiliging in iedere situatie tegen inbraak en/of vandalisme, heeft door de verticale en horizontale lijnen een strakke uitstraling en biedt een visueel doorzicht tot 80%. Dit type is geschikt voor zowel plaatsing aan de binnenzijde als buitenzijde en is goed toepasbaar voor bijvoorbeeld etalages.

Een buisrolhek is voorzien van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen, die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. rechthoekige koppelschakels, en is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.

Draad rolhek

Een staal oprolbaar draadrolhek biedt een visueel doorzicht van 80% en heeft een zeer kleine oprol diameter. Het pantser is opgebouwd uit rondstaf 8 mm honingraad stalen draad profielen, welke worden verbonden door middel van koppelschakels, is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel en is ook uitvoerbaar met horizontale middenstijl tussen de profielen.

Strip rolhek

Een oprolbaar striprolhek biedt een visueel doorzicht van 85%. Het pantser is opgebouwd uit stalen, aluminium of RVS platstrip profielen welke worden verbonden d.m.v. koppelschakels en is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Een strip rolhek is zeer geschikt voor frequent gebruik en uitstekend toe te passen in grote uitvoeringen tot wel 60 m2, Dit type is ook uitvoerbaar met horizontale middenstijl en spitspunten tussen de profielen. Ook zijn er diverse nabewerkingen mogelijk zoals poedercoating in RAL-kleur, uitvoering in brute/geanodiseerd aluminium en RVS 304/316.

Extra opties

Alle rolhekken kunnen worden voorzien van zowel noodhandbediening als valbeveiliging en worden gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie. De rolhekken kunnen worden voorzien van een omkasting met een vooronderbak, een deksel die zowel boven als achter gebruikt kan worden. Standaard wordt het rolhek voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Daarnaast zijn er meerdere manieren van aansturing mogelijk,  zoals drukknopschakelaar, sleutelschakelaar of afstandsbediening in combinatie met onderlat beveiliging.

LEAFLET

Buis rolhek

LEAFLET

Draad rolhek

LEAFLET

Strip rolhek

Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?