Aluminium rolluik

Biedt uitstekende beveiliging tegen inbraak en vandalisme.

Een inbraakwerend aluminium rolluik rolluik is vooral geschikt voor de wat lichtere beveiligingsdoeleinden. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de beveiliging van kantoren, het afsluiten van een balie, een receptie of een kantine. Maar ook aan de afsluiting van een magazijnen of een afdeling binnen een bedrijf en aan het afsluiten van winkels in winkelcentra.

Meer informatie?

085-0601788

Impressie

aluminium rolluik

Allu rolluik met stansopeningen

Rolluiken-en-Deuren-Specialist-aluminium-rolluik-dicht

alu rolluik met stansgaten

Product informatie

 

Een inbraakwerend aluminium rolluik is voorzien van aluminium geleiders en een stalen rol omkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, geëxtrudeerde brute aluminium vlakke lamellen en is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst (incl. een rubberen afsluit profiel).

Om goed doorzicht en/of ventilatie te creëren kunnen de lamellen van een aluminium rolluik worden voorzien van zogenoemde stans gaten dan wel stans openingen. Wilt u algehele afsluiting, maar is ook doorzicht gewenst of vereist? Dan kunnen de stans openingen of stans gaten in de lamellen afgesloten worden door middel van het plaatsen van stroken lexaan. Dit biedt een uitstekende oplossing waarmee het rolluik geheel gesloten blijft en en toch doorzicht is gegarandeerd.

Ook bestaat er de mogelijkheid om het aluminium rolluik te voorzien van een poeder coating in een RAL kleur naar keuze. Tenslotte zijn er verschillende mogelijkheden om het rolluik aan te sturen, zoals bijvoorbeeld door middel van een drukknop schakelaar, met een sleutel schakelaar of met een afstandsbediening in combinatie met onderlat beveiliging.

Standaard wordt het aluminium rolluik voorzien van een 230 V elektrische buis aandrijving. Het rolluik kan tevens worden voorzien van een omkasting met een vooronderbak, een deksel die zowel boven als achter gebruikt kan worden. Alle rolluiken worden gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie en kunnen worden voorzien van zowel nood handbediening als val beveiliging.

LEAFLET

Aluminium rolluik

Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?