24-uur Onderhoud

Rolluiken, roldeuren, overheaddeuren, sectionaaldeuren

Onderhoud nodig aan rolluik of overheaddeur?

Gedegen onderhoud aan rolluiken, roldeuren, overheaddeuren en sectionaaldeuren is met het oog op veiligheid noodzakelijk. Volgens de Europese norm NEN-EN 13241-1 moet uw product tenminste éénmaal per jaar worden gecontroleerd en onderhouden. Ook is dit vanuit leveranciers en fabrikanten vaak een voorwaarde in verband met garantie.

Rolluiken en Deuren Specialist onderhoud service rolluiken overheaddeuren garagedeuren sectionaaldeuren industriedeuren

24-uur Service

06-10001788


Z

Onze werkzaamheden

Tijdens onderhoud controleren wij de algehele staat van uw rolluik of overheaddeur en inspecteren de bewegende onderdelen op de mate van slijtage en optimale en veilige werking. Ook worden deze onderdelen door ons gereinigd, gesmeerd en waar nodig opnieuw afgesteld.

Z

Herstel of vervanging

Wanneer tijdens het onderhoud blijkt dat reparatie of vervanging van een onderdeel nodig is, dan wordt dit door ons gerapporteerd en brengen wij een advies uit. Tevens geven wij u vanzelfsprekend een prijs opgaaf van de kosten van reparatie of vervanging van het betreffende onderdeel.

Z

Alle merken

Wij zijn merk onafhankelijk. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor producten van Crawford, Euroll, Alpha Deuren, Alsta, Condoor, DBS, Logidock, Efaflex, Elero, Hormann, Matex Metacon, MKB, Novoferm, Protector, Rycol en meer.


24-uur service in uw regio


Contactformulier

Bij Spoed Bel 06-10001788 en wij komen direct!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht