24-uur Onderhoud

Rolluiken, roldeuren, overheaddeuren, sectionaaldeuren, garagedeuren

Wij ontzorgen u graag

Met ons onderhoud programma voor rolluiken en overheaddeuren willen wij graag ontzorgen, heeft u geen omkijken en kunt de u de kans op problemen aan uw rolluik of deur aanzienlijk verkleinen. Mocht u onverhoopt een storing krijgen, dan bent u  bovendien verzekerd van snelle storingsopvolging en reparatie service.

Rolluiken en Deuren Specialist onderhoud service rolluiken overheaddeuren garagedeuren sectionaaldeuren industriedeuren

24-uur Service

06-10001788

Periodiek onderhoud is noodzakelijk

Gedegen onderhoud aan rolluiken, roldeuren en overheaddeuren (sectionaaldeuren) is met het oog op veiligheid noodzakelijk. Volgens de Europese norm NEN-EN 13241-1 moet uw product tenminste éénmaal per jaar worden geïnspecteerd en onderhouden. Ook is dit vanuit leveranciers en fabrikanten vaak een voorwaarde in verband met garantie.
Z

Onze werkzaamheden

Tijdens een periodieke servicebeurt controleren wij de algehele staat van uw rolluik of overheaddeur (sectionaaldeur) en inspecteren de bewegende onderdelen op de mate van slijtage en optimale en veilige werking. Ook worden deze onderdelen door ons gereinigd, gesmeerd en waar nodig opnieuw afgesteld.
Z

Herstel of vervanging

Wanneer tijdens het onderhoud wordt geconstateerd dat reparatie of vervanging van een onderdeel nodig is, dan wordt dit door ons gerapporteerd en brengen wij een advies uit. Tevens geven wij u vanzelfsprekend een prijsopgaaf van de kosten van reparatie of vervanging van het betreffende onderdeel.
Z

Alle merken

Wij zijn merk onafhankelijk en bieden onderhoud service aan rolluiken en deuren van onder andere Alldoorco, Crawford, Euroll, Alpha Deuren, Alsta, Condoor, DBS, Logidock, Efaflex, Elero, Hormann, Matex, Metacon, Multi-Deur, Nassau, Novoferm, Protector, Rycol en meer.

24-uur service in uw regio

Contactformulier

Bij Spoed Bel 06-10001788 en wij komen direct!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht