Rolluiken en deuren specialist

Reparatie, onderhoud, verkoop en beveiliging

24/7 door heel Nederland

 

Reparatie

Reparatie van uw rolluiken en bedrijfsdeuren, 24/7, wij werken met alle merken.

Onderhoud

Periodieke inspecties en onderhoud van rolluiken en bedrijfsdeuren.

Verkoop

Verkoop en montage van nieuwe rolluiken en bedrijfsdeuren.

Beveiliging

Geavanceerde beveiligingssystemen tegen inbraak en vandalisme.

Reparatie van rolluiken en bedrijfsdeuren

Heeft u een storing of defect aan uw rolluik of bedrijfsdeur? Wij verzorgen snelle en vakkundige reparaties en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van storingen van rolluiken en bedrijfsdeuren. Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, door heel Nederland. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden ook service zonder contract. Heeft u schade aan uw rolluik of bedrijfsdeur? Wij komen direct, voeren de benodigde (nood)reparaties uit en zorgen voor een veilige werking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe offerte bij schadeherstel!

Reparatie van schade

Wij komen direct de schade opnemen, voeren (nood)reparaties uit en zorgen altijd voor een veilige werking.

Ook service zonder contract

Wij zijn merkonafhankelijk en u hoeft bij ons geen contract af te sluiten voor u een reparatie uit laat voeren.

Wat vinden onze klanten?

“Snelle en vakkundige service. Onze bedrijfsdeur was binnen no-time weer operationeel!”

Jan de Vries, Amsterdam

“Geweldig geholpen bij de reparatie van onze rolluiken. Zeker een aanrader!”

Elsa Meijer, Rotterdam

Onderhoud en periodieke inspectie

Periodieke inspectie en onderhoud verlengt de levensduur van uw rolluik of bedrijfsdeur en vermindert de kans op storingen en defecten aanzienlijk. Met ons onderhoudsprogramma ontzorgen wij u volledig. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en werking van uw rolluiken en bedrijfsdeuren. Wij bieden onderhoud aan rolluiken, roldeuren, rolpoorten, snelloopdeuren, branddeuren, overheaddeuren, sectionaaldeuren, sectionaalpoorten, garagedeuren en industriedeuren. Vraag vandaag nog een onderhoudsbeurt aan en zorg ervoor dat uw installaties optimaal blijven werken!

Waarom kiezen voor RDS?

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf? De Rolluiken en Deuren Specialist biedt vele voordelen.

24/7 reparaties

Wij begrijpen dat een defect aan uw rolluik of deur heel hinderlijk is en spoedig moet worden gerepareerd  Wij staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar en hebben onze bedrijfswagens bevoorraad met de meest voorkomende onderdelen om deze snelle service te kunnen verlenen.

Alle merken

Wij zijn niet aan merken gebonden en repareren diverse rolluiken en bedrijfsdeuren van verschillende merken: Crawford, Euroll, Alpha, Alsta, Condoor, Logidock, Efaflex, Hörmann, Matex, Metacon, Novoferm, Protector, Multi-Deur, Nassau en Rycol.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een snelle en vakkundige reparatie en onderhoudsservice. Wij zorgen ervoor dat uw rolluik of bedrijfsdeur spoedig weer optimaal functioneert. Ook zonder service contract kunt u op ons rekenen.

Tevreden klanten

Jaren ervaring

Locaties

Verkoop van rolluiken en bedrijfsdeuren

Bent u op zoek naar nieuwe rolluiken, overheaddeuren of snelloopdeuren? Wij leveren een breed assortiment aan hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om de beveiliging van uw winkel, bedrijfspand of woning, wij hebben de juiste oplossing voor u. De producten zijn duurzaam en veilig en worden vakkundig gemonteerd door ons ervaren team. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en merkonafhankelijk advies en ontdek welke oplossing het best bij uw situatie past!

Wat vinden onze klanten?

“De nieuwe rolluiken zijn van topkwaliteit en professioneel geïnstalleerd.”

Koen Vermeulen, IJmuiden

“Heel blij met onze nieuwe overheaddeuren. Perfecte service en installatie.”

Saskia van Dijk, Eindhoven

Beveiliging van rolluiken en bedrijfsdeuren

Beveiliging is een cruciale factor voor de veiligheid van uw pand. Wij helpen u graag uw rolluiken uit te rusten met geavanceerde beveiligingssystemen om inbraak, vandalisme en ramkraken te voorkomen. Van geïntegreerde optilbeveiliging tot unieke beveiligingssystemen voor vitrines en etalages, wij bieden de beste oplossingen om uw eigendommen te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende beveiligingscheck van uw rolluiken en bedrijfsdeuren!

Wat vinden onze klanten?

“De extra beveiliging op onze rolluiken geeft ons een veilig gevoel.”

Mark Hendriks, Groningen

“Dankzij het nieuwe beveiligingssysteem voelen we ons veel veiliger in ons pand.”

Sophie Janssen, Utrecht

Reparatie, onderhoud, verkoop en beveiliging van rolluiken en bedrijfsdeuren

Snel, vakkundig en betrouwbaar

Bel ons vandaag nog

Wij werken met alle merken

Wij zijn ook sleutel en sloten specialist

Bent u uw sleutel vergeten of is deze afgebroken in het slot? Geen zorgen, wij bieden 24/7 sleutels- en slotenservice. Onze experts staan klaar om u snel te helpen, of het nu gaat om het openen van een deur of het vervangen van een slot. Neem direct contact met ons op voor snelle en betrouwbare hulp bij al uw sleutel- en slotproblemen!

Ga naar deze service
Chat openen
Hallo,
Hoe kunnen wij u verder helpen?